تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

برخورد استقلال با بهترین دروازه‌بان جهان| شب سخت در جده

  • کد خبر: ۳۰۳۱۷۸
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۲
برخورد استقلال با بهترین دروازه‌بان جهان| شب سخت در جده
استقلال شب سختی را در شهر جده عربستان پیش رو دارد و با اینکه اوضاع الاهلی مانند ماه‌های قبل چندان مساعد نیست، اما ستاره‌های این تیم سدی محکم مقابل استقلال خواهند بود. این بازی فردا شب در جده برگزار خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مسابقات لیگ نخبگان آسیا همواره به عنوان یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین رویدادهای فوتبال قاره کهن شناخته می‌شود. یکی از جنبه‌های بارز و شگفت‌انگیز این لیگ، حضور ستاره‌های بزرگ و شناخته‌شده جهان در تیم‌هاست. در این میان، تیم الاهلی عربستان با جذب چندین بازیکن بین‌المللی معتبر نه تنها قدرت خود را روی زمین بازی افزایش داده، بلکه جذابیت‌های این رقابت‌ها را به طرز قابل توجهی دوچندان کرده است. در آستانه این بازی به بررسی ستاره‌های این تیم خواهیم پرداخت.
 
ماموریت بزرگ برای مدافعان


 یکی از بزرگ‌ترین خریدهای تابستانی الاهلی، ایوان تونی، ستاره مطرح فصل گذشته باشگاه برنتفورد است. او که اکنون به یکی از پردرآمدترین بازیکنان فوتبال انگلیس تبدیل شده، می‌تواند چالش جدی‌ای برای خط دفاعی استقلال به حساب بیاید. سامان فلاح و حسین مرادمند باید با توانایی‌های بالایی که در کنترل بازی دارند، این مهاجم ملی‌پوش را تحت فشار قرار دهند و از نفوذ های او جلوگیری کنند. این رقابت نه تنها به تقویت روحیه تیمی در استقلال کمک می‌کند، بلکه تجربه فوتبال بین‌المللی بازیکنان نیز در این جدال‌ها شکل خواهد گرفت. همچنین این تیم در خط حمله بابی فیرمینو، مهاجم نام آشنای برزیلی سابق لیورپول را هم در اختیار دارد.


محرز کجا است؟

 ریاض محرز، وینگر مطرح الجزایری که در سال‌های اخیر درخشش خیره‌کننده‌ای در منچسترسیتی داشته، به‌عنوان یکی از بازیکنان کلیدی الاهلی شناخته می‌شود و چالش اصلی برای جلالی در سمت چپ خط دفاعی استقلال خواهد بود، چرا که محرز با تکنیک و سرعت خود می‌تواند به راحتی از سد دفاع بگذرد. جالب است بدانیم که محرز در سال ۲۰۱۸ تجربه تقابل با تیم ملی ایران را داشته و در آن دیدار دچار چالش‌های جدی شده بود. حالا جلالی باید از این تجربیات استفاده کند تا موفقیت‌هایی را در برابر این ستاره الجزایری به دست آورد.


جنگ‌های وسط زمین


 فرانک کسیه، هافبک ساحل‌عاجی که سابقه درخشش در باشگاه‌های بزرگی چون میلان و بارسلونا را دارد، از دیگر خریدهای استراتژیک الاهلی است. این بازیکن با توانمندی‌های بالای خود در میانه میدان می‌تواند بازی را به سمت تیم خود هدایت کند. تجربه او از بازی در باشگاه‌های بزرگ اروپایی می‌تواند به بازیکنان میانه میدان استقلال فشار وارد کند و این مسأله به نبردی تعیین‌کننده در این منطقه تبدیل خواهد شد.
 
بهترین دروازه‌بان جهان اینجا است


 آخرین و مهم‌ترین چالش برای استقلالی‌ها، مواجهه با ادوارد مندی، دروازه‌بان سنگالی است که با قهرمانی در لیگ قهرمانان ۲۰۲۱ و کسب عنوان بهترین دروازه‌بان جهان، یکی از نام‌های بزرگ در فوتبال محسوب می‌شود. حالا او در ترکیب الاهلی قرار دارد و می‌تواند به عنوان آخرین مانع مهاجمان استقلال عمل کند. نبردی که بازیکنان استقلال برای گلزنی با این ستاره خواهند داشت، تنش و هیجان قابل توجهی به دیدار خواهد افزود و طراوت خاصی به لیگ نخبگان خواهد بخشید. در نهایت، نقشی که این ستاره‌های بین‌المللی در جدال‌های آتی ایفا می‌کنند می‌تواند تأثیری شگرف بر نتیجه نهایی مسابقات داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->